Каква трансфомација,Дали знаете кој е овај Македонски пејач?

Невероjатна трансфомација направи Македонски фолк пејач!

Фолкерот Влатко Алексовски направи невероjатна трансфомација и веќе неможете да го препознаете.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *