Александар Трајковски со видеозапис снимен во Австралија

Младиот и надежен иструменталист Александар Трајковски на последната турнеја со Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд го искористи слободното време за снимање спот за неговото најново иструментално дело.

Спотот е снимен во Сиднеј заедно со М16 продукција.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *