Голем хуманитарен настан во Прилеп

Средствата собрани од овај настан се за доизградба на манастирот Св.Атанасие С. Ропотово.На настанот ке учество зедона дел од Македонската фолк естрада и тоа -Јордан Митев,Маестрал,Ирена Спасовска,Далибор Ѓошиќ,Оливер Лозановски,Снеже Радичевска,Дамјан Стојаноски,Сања Ристеска и Спасен Силјаноски.Понеделик 17јуни во дворот на О.У.Ѓорче Петров,поч 18 часот.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *