МАЕСТРАЛ ЗА НАЈЛУДАТА НОК ГИ ЗАБАВУВАА НАШИНЦИТЕ ВО ПЕРТ

На новогодишната ноќ започна Австралиската турнеја на Маестрал каде ги забавуваа нашинците во Перт.

Првиот настап помина успешно во организација на Македонското друштво Вардар од Перт,салата беше преполна а Маестрал во нивни стил ја забавува публиката до раните утрински часови.На оваа турнеја заедно со Маестрал гостува и младиот мајстор на дувачки иструменти Андреј.

Турнеата продолжува и во другите градови низ Австралија,Следуваат концерти во Голкаст,Сиднеј,Мелбурн и други градови ,попрецизно во рекламата.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *