“видео”Погледнете како се меша на песна од Сузана Гавазова

На интернет се појави снимка каде една актрактивна девојка меша на најновиот хит на Сузна Гавазова “Роден за гев”.

Mesanje na Makedonska pesna:)

Gepostet von FOLK KLUB TV am Sonntag, 9. Juni 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *