Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ промовираа нова песна и спот

Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ снимаа дует песна и спот,за музиката се погрижи далибор Ѓошиќ а е снимено во студио Сити саун .Спотот се снимаше во славното Демирхисарско село Прибилци.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *