Провокативна фотосесија на фолкерката Татијана Стефановска


Провокативна и со беспрекорен изглед како и секогаш, фолкерката Татијана Стефановска деновиве ја направи својата нова фотосесија, овојпат во соработка со познатиот фотограф Томе Табанов. За Татијана како времето да застанало, таа успева да го задржи својот совршен природен изглед, она што и е впрочем дарено од мајката природа.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *