Видео: “Нино Величковски им пеел на 7 прилепчани за Нова година??”

“Луда и незаборавна” била прославата за Нова година на градскиот плоштад “Методија Андонов-Ченто” во Прилеп.

На Фејсбук се појави видео од настапот на Нино Величковски кај 22:00 часот.

Од видеото се гледа дека дури ниту организаторите не биле присутни во тој период.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *