Фолк пејачот Спасен Силјановски со скршеници во Собраќајна несреќа

Познатиот фолк пејач Спасен Силјаноски возејки се со својот крос мотор по планински пат и по голем скок со неговиот мотор заврши со удар во дрво.

Од ударот Спасен се здобил со скршеници на раката.Сега се чуствува подобро и најавува дека нема откажување на свирки и дека тоа не му создава голем проблем во работата што ја работи.Инаку благодарение на тоа што во моментот Спасен носел кацика поминал со полесни повреди.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *