Затоа е најбаран пејач во Македонија!


Средствата што синоќа ги собра Ѓоко Јовиќ од настапите во ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО и КЛУБ ИНДУСТРИЈАЛ ги предаде директно во рацете на струмичанецот Томе Јанев. „Затоа е голем човек“ – гласи еден од коментарите напишани! Браво за Ѓоко.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *