(ВИДЕО) “Ја излези Ѓурѓо” во изведба на Амира Медунјанин во Арена во Пула (ВИДЕО) “Ја излези Ѓурѓо” во изведба на Амира Медунјанин во Арена во Пула


Врвнатата вокалистка Амира Медунјанин со оркестарот Вечерња љубав во пулска Арена ја изведоа познатата македонска песна „Ја излези Ѓурѓо“. Амира Медунјанин е вокалистка, хуманитарец и глобален амбасадор на културата и мизиката на Босна и Херцеговина и поширокиот регион на западен Балкан. На следното видео проследете го прекрасниот настап на Медунјанин во познатата хрватска Арена:  

https://www.youtube.com/watch?v=fXR-4t7EBRc


https://www.youtube.com/watch?v=fXR-4t7EBRc

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *