Македонски фолк пејач минатата недела се пофали со нов автомобил,а после една недела му го украдоа!

Фолк пејачот Далибор Ѓошиќ деновиве е на одмор во една од соседните држави,како што дознава нашата екипа далибор е оплачкан а помегу другото му ги нема клучевите од неговиот автомобил,а кола без клучеви како да ја нема. Далибор со неговото синче останаа надвор од државата додека не се снајдат со клучеви за неговиот автомобил и се вратат.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *