НОВОГОДИШНО ШОУ НА ДАКАПО БЕНД КОЕ ГО ЕМИТУВАА 18 РЕГИОНАЛНИ ТВ И ЕДНА САТЕЛИТСКА ТВ!

Дакапо бенд снимаа самостојно новогодишно шоу ,кое за новогодишните празници се емитуваше дури на 18 регионални тв и на Сателитската ИНТВ.Погледнетего  во целост.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *