Ново урбано катче – „ИТ кафе“ Охрид

Ново урбано, современо катче во Охрид.

Од денес во центарот на градот, во срцето на  охридската чаршија, веднаш до скаличките, започнува со работа новиот лаунџ бар „ИТ кафе“ во Охрид.

Новиот ултра модерен угостителски објект, уреден во италијански стил ја збогатува туристичката понуда на градот Охрид. 

Сопствениците ветуваат добра забава, одбрана музика, врвна услуга и пристапни цени за македонски стандард. 

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *