Ѓоко Јовиќ објави нова песна и спот

Еден од најпопуларните Македонски пејачи а воедно и најбараните Ѓоко Јовиќ ја промовираше најновата песна и спот “Мила моја”.Песната е дело на Пеџа Меденица а спотот го изработи ИН продукција ,под режија на самиот Ѓоко Јовиќ.

погледнете

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *