Анета Молика ја отпеа “Proud” – па нели е ова подобро од Тамара? (ВИДЕО)

Еден од најдобрите женски вокали Анета Мицевска нема песна која не знае и не може да ја отпее.

Така беше и со „Proud“ која ја отпеја на еден настан, но доби негативни коментари дека не пее во живо… Анета одлучи да ја реши дилемата и да стави крај на приказните дека пее во живо.

На фан страницата на групата Молика е објавено видео каде Анета во живот ја пее „Proud“, а во описот на видеото стои:

„Пред некое време на еден наш настап нашето славејче Анета ја испеа песната „Proud“ во живо, па од тука имаше многу позитивни ама имаше и негативни коментари кои тврдеа дека не е во живо, па дека пее Тамара итн. Бевме приморани да ви докажеме дека Анета не пее на „плејбек“. Поздрав“.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *