Еве од кого Ѓоко Јовиќ го наследил својот глас (видео)

Фолк пејачот Ѓоко Јовиќ на социалните мрежи го представи неговиот татко Тодор.Тие двајца се уклучиа ливе на фб и заедно запееа,коко тоа изгледаше погледнетего видеото

Gepostet von Gjoko Jovik am Dienstag, 8. Januar 2019

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *