Фолк евергринот “Зелени очи” на Туше после толку години си добива спот!


Еден од најпопуларните наши фолк пејачи Благојче Стојановски Туше снимаше два нови видеозаписи,и тоа за најновата негова песна Ех што љубам едно моме и неговиот евергрин Зелени очи.


Видеозаписите се снимаа во неговата родна Преспа на повеќе локации,а ѓи снимаше Ин продукција ,како статисти освен Туше се појавува и моделот Јасна Постоловска и Стефан Ночевски кој е воедни и еден од напознатите Трубачи во Мелбурн,за шминката се погрижи познатата Ива.


Спотот за најновата песна ќе биде промовиран почетокот на идната недела на Сателитската ИНТВ.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *