Се рекламираат лажни настапи на Анета и Молика

Фротменот на Молика Џими со интересен фб.статус,имено тој демантира на една објава за нивен настап и вели и друг пат се случувало вака,па пред публиката испаѓаме несериозни.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *