Стојне Николова со два нови сплетови

Фолк пејачката Стојне Николова со заеднички проект со Јане Рафајловски и Бобан Мојсовски направиа две нови преработки на патриотски сплет и староградски сплет .Проектот се снимаше во Илинденска куќа во Скопје а го снимаше ИН продукција.

Во продолжение слушнетеѓи

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *