Благојче Стојановски туше промовирше нова песна и спот

Туше деновиве на Сателитската ИНТВ ја промовираше својата најнова песна заедно со спот насловена Ех што љубам едно девојче.Спотот го работеше ИН Продукција а се снимаше на неколку локации во родното место на Благојче Стојановски Тусе Преспа.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *