ВИДЕО: Ќерката на Цеца доживеала непријатност во луксузниот хотел


Ќерката на Цеца Ражнатовиќ, Анастасија, замина на одмор во Турција, бидејќи за неа време за одмор и трошење пари, секогаш има, но овој пат таа дочека непријатност.


Пејачката сега е преместена во друг хотел поради поправка на цевка, па имала прилика да ја види другата страна на Истанбул, каде снимила баба која цепе дрва.


-Ние сме на приземје. Овие луѓе шетаат околу нас. Дојди да видиш како е убаво тука. Дојди да ја видиш баба како цепе дрва среде Истанбул за 1730 евра. Можеби да одиме да и помогнеме?, зборува нејзиниот пријател во видеото кое го објавија на Инстаграм.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *