Илда ја откри најголемата тајна на семејството Шаулиќ: „Шабан беше тежок човек, со него не би поминала ниту две минути“

Илда Шаулиќ раскажа каков им беше бракот на нејзиниот татко Шабан Шаулиќ и нејзината мајка Гордана Шаулиќ.

Пејачката призна дека Шабан беше тежок човек, како и дека на својата мајка би и дала орден за тоа што се преживеала со него.

-Му реков дека е прекрасен татко, но и дека со него не би поминала ниту две минути. Ми се налути и не сакаше да ми прави муабет. Еднаш мајка ми рече: „Со него беше тешко, но без него уште потешко“. Јас на мајка ми и давам орден за се што преживеа. Многу ни недостасува, рекла Илда во емисијата „Магазин ин“.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *