(ВИДЕО)ПОГЛЕДНЕТЕА ЈАБЛАНИЦА ПРЕКУ ВИДЕОСПОТ

Момците од Стил бенд изработиа прекрасно видео во Јабланица за нивната прва песна Стојнето.Текстот е на Драган Матевски,Музиката на Златко Миладиновски спотот комплетно е сниман во Струшко Јабланица освен членовите на бендот во спотот зема учество и Александра Шекуткоска,спотот го работеше ИН продукција а премиерно беше прикажан на сателитската ИНТВ.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *