Даниел од група Респекти пријавен за семејно насилство!

Фолк пејачот Даниел пејачот на групата Респекти е осуден за семејно насилство!

Тоа е дел од сценариото на новиот спот на неговата најнова песна Те сакам.Спотот се снимаше неколку денови во Скопје .

Освен Даниел се појавуваат и неколку статисти мегу кои и познатиот модел Сара која е по потекло од Арапските држави.Спотот го с нимаше ИН Продукција и деновиве се очекува премиера .

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *