Ќе ве остави без здив,погледнетего новиот спот и песна на Даниел Сидовски

Даниел Сидовски вокалниот солист на групата Респекти промовираше нова песна и спот .

Спотот е сниман нанеколку локации во Скопје,а го работеше ИН продукција,премиерата беше на единствената Македонска музичка сателитска тв ИНТВ Австралија.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *