Куратица стана филмско село,најпопуларните пејачи снимаат спотови во ова село!

Ѓоко Јовиќ го промовираше новиот спот за песната “Решив дома да се вратам”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Охрид, во соработка со ИН Продукција.

Повеќето кадри се снимани во Охридското село Куратица и околината,да подсетиме пред тоа во ова село спотови снимаа ,Даниела Темелковска,Елена Велевска,Сузана Спасовска и безброј друѓи пејачи.

Главен лик во видеото е еден од најпознатите актери во Македонија, Владо Дојчиноски, кој воедно е и режисер на видеото. Музиката и аранжманот се на Ѓоко Јовиќ, а текстот го напиша Александар Стеваноски.

Во продолжение погледнете го видеото !

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *