Неда Украден незадоволна го напуштила шоуто Ѕвездите на Гранд: “Би можело да има малку повеќе почитување“

Неда Украден била гостин како член на жири во “Ѕвездите на Гранд“, а препирањата со постојаните членови на жирито не изостанувале.

Пеачката, сепак не сакала да ги кометира кавгите кои се случиле, но упатила критика на сметка на членови на жирито, кои според незино мислење биле груби кон натпреварувачите.

– Не сум за тоа да се навредуваат кандидатите. Ги имаше многумина кои биле отпишани а потоа станале ѕвезди, и никој на почетокот вероватно не би им дале шанса, некое жири или нешто друго, а тие на крај направиле добра кариера. Прашање на слава е прашање, на не само музички талент, желба и воља, туку и разноразен збир на околности, типот на песните, соработници, на тој некој почетен импулс, кој може да биде и стимулација од некое потценување, и кога инаетот кога ќе проработи, тогаш нешто ќе се случи – изјавила Неда.

Како за потсетување, еден од кандидатите и се обратил на “ти“, на што Марија Шерифовиќ му забележала и му порачала дека е “ненормален“.

– Не се навредив бидејќи тоа момче е од Шветска, а таму тие сите се на “ти“. Но дека би можел малку повеќе почитување и респект да има, тоа секако – заклучила Украден.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *