Милован Секулоски ве кани на промоција

Фолк пејачот Милован Секуловски на 27 ноември во Хотелот Нова Ривиера ве кани на промоција.Милован ќе промовира и видеозапис кој деновиве го изработи со ИН продуција за песната Еј песно наша.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *