Дамјан во Охридско е најбараниот фолкер!

Овај викенд Дамјан Стојановски настапуваше во најактуелниот ресторан во Охридско ,поточно во селото Куратица”Етно ресторан Дедо димо”.Како што ни потврдија од ресторанот ,веќе месец дена пред тоа ресторанот бил до последно столче резервиран.Инаку Етно ресторанот Дедо димo ве кани на предновогодишни забави по најповолни услови и пријатна и добра атмосфера со познти пејачи.

Gepostet von Горан Ангелоски am Samstag, 23. November 2019


https://www.facebook.com/AngeloskiGoran/videos/2817588608259831/?t=3


https://www.facebook.com/AngeloskiGoran/videos/2817588608259831/?t=3

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *