Богдана и официјално е Ражнатовиќ


Богдана и Вељко се заколнаа на вечна љубов пред бога и пред матичар. Со тоа снаата на Цеца стана госпоѓа Ражнатовиќ бидејќи го зема презимето на својот сопруг.

Црковната церемонија се одржа во црквата Св. Сава каде младенците беа пресреќни додека се одвиваше венчавката.

На венчавката присустуваа само најблиските членови на двете семејства додека останатите гости ќе ги видат на свадбата која допрва треба да почне.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *