Нова Година уште отсега вака се празнува во домот на Гавазова: Ќеркичките Емили и Селена подготвени го чекаат Дедо Мраз (ФОТО+ВИДЕО)


За разлика од многу познати личности кои приватноста ја кријат како „змија нозете“, фолкерката Сузана Гавазова е една од оние која не само што не го крие приватниот живот, туку и го сервира на на увид на јавноста, дури и кога се нејзините деца во прашање.

Двете мали ќеркички, Емили и Селена се најблескавите ѕвездички во нејзина вселена, па затоа Гавазова се обидува секој слободен миг да биде со нив, за да им ја дари сета мајчинска љубов на овој свет, а од нив да го добие она,  што секоја мајка го посакува: безгрижна детска насмевка за среќа и радост!

Празници се ближат, оние највеселите, најпосакуваните, најшарените… За сите, особено за најмладите!

Празници се ближат, оние највеселите, најпосакуваните, најшарените… За сите, особено за најмладите!

Praznici se blizat!!

Gepostet von Suzana Gavazova am Donnerstag, 28. November 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *