Еве кој ја крена цела сала на нозе на “Гоце фест”

Младиот Кичевчанеч Мирослав Мирчески оваа година ја остави без здив публиката на Гоцце Фест.

Песната е насловена Македонија гордооди ,текстот е на Зора Спироска а музиката на самиот Мирослав Мирчески,апажманот на Златко Миладиноски.

Во вкупно 20 тина изведувачи од кои и познати музички имиња Мирослав како дебитант на овај Фестивал ја освои и публиката и жирито.Оваа песна му е отскочна даска на Мирослав и се надеваме дека ќе го смени неговиот естраден живот.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *