Им фали по некоја година: Овие пејачки завршиле само основно училиште!

Средно училиште завршиле Цеца, Драгана Мирковиќ, Џеј, а има и такви на кои им фали по некоја година, како што се Едита, Дара Бубамара, Александра Пријовиќ…

Тие се популарни, атрактивни и заедно имаат милиони фанови на социјалните мрежи, само немаат диплома од средно училиште.

Весна Змијанац нема завршено средно училиште, а нејзината колешка Александра Пријовиќ завршила само три години, додека Едита Арадиновиќ има само основно образование.

Основно училиште имаат и Дара Бубамара, Љуба Аличиќ, Ера Ојданиќ, Зорица Марковиќ, Злата Петровиќ и Северина.

Најмногу има пејачки кои завршиле средно училиште, меѓу кои се Цеца, БУба Мирановиќ, Индира Радиќ, Драгана Мирковиќ, Сека Алексиќ, Јелена Розга и многу други.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *