ИГОР АНДРЕЕВСКИ СО НОВ А ПЕСНА И СПОТ

Игор Андреевски го промовираше спотот за неговата најнова песна насловена “Вечна да е Македонија”. Видеото се снимаше на повеќе локации во Скопје и околината, во соработка со ИН Продукција.

Инаку, музиката и текстот за оваа песна се дело на младиот Игор, а аранжманот го направи Златко Миладиноски.

Со оглед на тоа што песната е посветена на нашата татковина Македонија, неговите очекувања се дека истата да биде одлично прифатена од јавноста.

Во продолжение уживајте во видеото за песната “Вечна да е Македонија” !

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *