Карлеуша ги распамети Труците: Вакво безобразно бикини може да носи само таа

Пејачката Јелена Карлеуша веќе неколку дена ужива на летување во Турција, каде отиде со пријателите и ќерките Ника и Атина.

Таа на плажа ја користи секоја можност да го покаже своето згодно тело, а ова лето изгледа попривлечно од кога било.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *