Сопругата на Харис Џиновиќ откри која е единствената забрана во бракот

Ним љубовта и почитта им се на прво место, но за Харис сепак постои една мошне важна работа.

Имено, како што неодамна изјавила неговата сопруга Мелина, Харис ги почитува сите нејзини желби, но категорично и забранил само една работа – да ја смени фризурата. Дизајнерката признала дека тој сака како изледа таа и затоа не сака да прави промени.

„Мојот сопруг не дозволува промени ни на бојата, ни на должината, на ништо. Вели ваква ме запознал и тоа останува така. Мојата коса мора секогаш да е чиста и негувана, тоа ми е поважно и од облеката“, рекла Мелина.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *