Ангел Стојкоски ја промовираше својата нова песна заедно со спот

Во соработка со ИН продукција младиот Ангел Стојкоски деновиве снимаше нов спот за песната “Две сестри”.

За музиката и аранжманот на песната се погрижи Златко Миладиноски додека пак текстот е на Драган Матески. Песната е снимена во студиото на Љупчо Соколовски.

Премиера на официјалниот спот, уживајте